cars-cars-18

Over ons bedrijf

Het zit hem al in onze naam, Cars & Cars: wij leven auto’s!

Onze showroom is gevestigd op een locatie die barst van de auto-historie. Wij schuwen geen enkel merk, model, of bouwjaar. Precies hierom, vindt u in onze showroom evenals op ons ruime buitenterrein een enorm aanbod aan gebruikte auto’s in alle soorten en maten.

Op onze vernieuwde website vindt u ons complete auto aanbod inclusief gedetailleerde informatie en vele foto’s inclusief een 360 graden presentatie van het interieur. Als u liever kijkt dan leest, kunt u ook het filmpje van de betreffende auto kijken. Zo kunt u ons aanbod op uw eigen manier bekijken: wellicht staat er een auto tussen die u aanspreekt! Daarnaast kunt u op de nieuwe website van Cars & Cars ook gemakkelijk uw huidige auto verkopen door simpelweg het online taxatie formulier in te vullen. Wij doen u vervolgens een vrijblijvend voorstel.

Evenals voor de verkoop van uw auto, bent u bij Cars & Cars ook van harte welkom voor het verzekeren en financieren van uw nieuwe auto. Omdat wij houden van transparantie, werken wij daarvoor ook samen met partijen die helder en duidelijk zaken doen belangrijk vinden. Een verzekering via ons doet dus niet onder voor de grote aanbieders op de diverse vergelijkings-sites en sluit u makkelijk online af. Een eventuele financiering regelt u ook gemakkelijk zelf, waar nodig zullen wij u natuurlijk helpen. Zo hoeft u uw privacy gevoelige informatie niet met iedereen te delen maar alleen met de bank.

Als u ons aanbod ‘live’ wil komen bekijken, of interesse heeft in een proefrit bent u uiteraard meer dan welkom!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.